Baan Meubelen

Showroom BAAN collectie

 

In onze showroom, BAAN, in het ETC Design Center Europe in Culemborg ontdekt u de inspirerende wereld van BAAN Met genoegen tonen wij hier alle modellen en producten in combinatie met smaakvolle woonaccessoires. Wij bespreken graag samen uw plannen en wensen en leggen u graag uit hoe BAAN zitmeubelen en alle andere producten zijn opgebouwd. Wij laten u beleven en ervaren wat voor u het beste zitcomfort is. Daarnaast geven wij advies op maat over de mogelijkheden, materialen, stoffen en kleuren. 

 

De BAAN-collectie

wanneer gevoel gepaard gaat met ambachtelijke precisie; wanneer een volmaakte stijl en een innovatieve techniek een eenheid vormen; wanneer een traditie van meer dan 80 jaar en een baanbrekend design zich met elkaar verenigen.

Bij de Baan-collection ligt het accent op landelijk wonen met een rijk zitcomfort. Dat uit zich in unieke persoonlijkheden met een charmant karakter die door hun comfortabele eigenschappen tot een duurzame relatie uitnodigen.

Baan is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en volgt dan ook de laatste trends nauwkeurig. Dit resulteert zich in een aanbod van actuele woonmode met een eigen gezicht. U kunt de Baan-collection bewonderen in ruim 100 betere woon- en interieurwinkels in Nederland, België en Duitsland.

Wilt u uitgebreid advies? Maak een afspraak:

Join us for

Bedankt voor uw bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

up to 50% off