Baan Meubelen

About Us

Lorem ipsum sitame consetur dpscing incdur veniam nostru ercation
ullamco laboris the conseuat uisaute volupae cillum nullawe pariatur mollitam the perscatis acusntium doremque lpawum tarems aperiam eaque ipsa quae abnillo the inventore veritams quasi architec beatae vitaendica suntwre explicabo. Nemow enipsam the voluptaem luptas aspernatur aut fugitse quiaer conseqntur magnie ratione an vouptem sequi nescun nequeorr quisquam esquir dolorem ipsum quia dolor sit consetur adipisc sedquia numquam.

Meer Nieuws

FINAL SALE

FINAL SALE | De laatste ronde van de SALE is gestart. Tot en met zaterdag 10 februari kunt u profiteren van extreem hoge kortingen op onze showmodellen! Veel fauteuils, eetstoelen en barstoelen zijn nu zelfs afgeprijsd voor de helft van de helft. Veel (hoek)banken voor de helft of meer. Zo maken wij weer plaats voor onze voorjaarscollectie!

Kom langs en laat u verrassen door onze prachtige meubelen tegen de allerbeste prijzen!

HART VAN HOLLAND

HART VAN HOLLAND | We zijn verheugd om aan te kondigen dat Baan dit jaar haar 90-jarig bestaan viert en dat we zijn geëerd met een speciaal artikel in Hart van Holland ter ere van deze bijzondere mijlpaal. Dit artikel benadrukt niet alleen onze rijke geschiedenis van vakmanschap en kwaliteit, maar ook ons voortdurende streven naar innovatie en klanttevredenheid gedurende bijna een eeuw. We zijn dankbaar voor het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten, die ons hebben geholpen om dit jubileum te bereiken. Bedankt voor het delen in onze reis van 90 jaar!

START FACTORY SALE

WINTER SALE I Het is bijna zover! Zaterdag 2 december begint onze jaarlijkse FACTORY SALE. Ben jij toe aan een nieuwe bank, fauteuil of (bar)stoel. Ontdek NU de luxe interieur wereld van BAAN voor de allerlaagste prijs. Kom je ook langs?

Start sale:
Zaterdag 2 december 10.00 tot 15.00 uur
Zuidkade 110
Waddinxveen