Baan Meubelen

SPRING COLLECTION 2024

SPRING COLLECTION 2024 | Onlangs gezien op de beurs in Parijs én nu al te bewonderen op onze showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg: Scandinavian Sand. Heeft u nog geen gelegenheid gehad om onze showrooms te bezoeken, dan bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek vandaag nog en laat u inspireren door onze nieuwste collectie.

Meer Nieuws

FINAL SALE

FINAL SALE | De laatste ronde van de SALE is gestart. Tot en met zaterdag 10 februari kunt u profiteren van extreem hoge kortingen op onze showmodellen! Veel fauteuils, eetstoelen en barstoelen zijn nu zelfs afgeprijsd voor de helft van de helft. Veel (hoek)banken voor de helft of meer. Zo maken wij weer plaats voor onze voorjaarscollectie!

Kom langs en laat u verrassen door onze prachtige meubelen tegen de allerbeste prijzen!

HART VAN HOLLAND

HART VAN HOLLAND | We zijn verheugd om aan te kondigen dat Baan dit jaar haar 90-jarig bestaan viert en dat we zijn geëerd met een speciaal artikel in Hart van Holland ter ere van deze bijzondere mijlpaal. Dit artikel benadrukt niet alleen onze rijke geschiedenis van vakmanschap en kwaliteit, maar ook ons voortdurende streven naar innovatie en klanttevredenheid gedurende bijna een eeuw. We zijn dankbaar voor het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten, die ons hebben geholpen om dit jubileum te bereiken. Bedankt voor het delen in onze reis van 90 jaar!

START FACTORY SALE

WINTER SALE I Het is bijna zover! Zaterdag 2 december begint onze jaarlijkse FACTORY SALE. Ben jij toe aan een nieuwe bank, fauteuil of (bar)stoel. Ontdek NU de luxe interieur wereld van BAAN voor de allerlaagste prijs. Kom je ook langs?

Start sale:
Zaterdag 2 december 10.00 tot 15.00 uur
Zuidkade 110
Waddinxveen