Baan Meubelen

HART VAN HOLLAND

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Baan dit jaar haar 90-jarig bestaan viert en dat we zijn geëerd met een speciaal artikel in Hart van Holland ter ere van deze bijzondere mijlpaal. Dit artikel benadrukt niet alleen onze rijke geschiedenis van vakmanschap en kwaliteit, maar ook ons voortdurende streven naar innovatie en klanttevredenheid gedurende bijna een eeuw. We zijn dankbaar voor het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten, die ons hebben geholpen om dit jubileum te bereiken. Het is een eer om ons verhaal te delen en onze passie voor meubeldesign te delen met onze gemeenschap. Bedankt voor het delen in onze reis van 90 jaar, en we kijken ernaar uit om samen nog vele jaren van succes te vieren.

Meer Nieuws

START FACTORY SALE

FACTORY SALE

Het is bijna zover! 8 juni begint onze jaarlijkse factory sale. Ben jij toe aan een nieuwe bank, fauteuil of (bar)stoel? Ontdek nu de luxe interieur wereld van BAAN voor de allerlaagste prijs. Kom jij ook langs?

Zuidkade 110, Waddinxveen

SPRING COLLECTION 2024

SPRING COLLECTION 2024 | Onlangs gezien op de beurs in Parijs én nu al te bewonderen op onze showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg: Scandinavian Sand. Heeft u nog geen gelegenheid gehad om onze showrooms te bezoeken, dan bent u van harte welkom!
Plan uw bezoek vandaag nog en laat u inspireren door onze nieuwste collectie.