Baan Meubelen

UITZENDING VAN WOONVILLA NAAR DROOMVILLA

VAN WOONVILLA NAAR DROOMVILLA

VAN WOONVILLA TOT DROOMVILLA I Afgelopen weken hebben de opnames plaatsgevonden voor het televisieprogramma ‘van Woonvilla tot Droomvilla’. Afgelopen zondag was de derde aflevering van het seizoen.  Hierin laat Mirande samen met Marit van Bohemen zien wat BAAN voor jou kan betekenen op het gebied van design, architectuur en interieur. Ook laten ze de nieuwste trends zien. Hieronder onze bijdrage van afgelopen zondag. Kijk je mee? 

De banken worden getest op comfort.

Meer Nieuws

Start Summer Factory Sale

Onze jaarlijkse SUMMER FACTORY SALE bijna van start! Als gewaardeerde klant van BAAN, willen wij u hiervoor graag uitnodigen. De SALE start zaterdag 10 juni , zet deze datum dus in uw agenda!

HERSTOFFEERACTIE

w interieur nieuw leven inblazen, maar uw oude meubelen behouden? Ook dat kan bij ons. Heeft u een bank, (oor)fauteuil, hocker, eet-, bar- of bureaustoel, die een make-over kan gebruiken, laat deze dan NU tegen 50% van de huidige nieuwprijs herstofferen. U hebt keuze uit vele duizenden stoffen van bekende stoffenhuizen als JAB, De Ploeg, Chivasso, Romo, Casamance, Silvera etc. Deze actie is uitsluitend geldig op modellen van BAAN. Wilt u een afspraak maken of een vrijblijvende offerte. Stuur een email met enkele foto’s en afmetingen naar info@baanmeubelen.nl.

Het bijvullen van de rugkussens is gratis. Zijn de zit- en/of rugkussens aan volledige vervanging toe, dan wordt nu een speciale prijs berekend van €100 per kussen.

UITZENDING VAN WOONVILLA NAAR DROOMVILLA

VAN WOONVILLA TOT DROOMVILLA I Afgelopen zondag was de uitzending van ‘woonvilla naar droomvilla’. Wij waren te zien in deze aflevering welke uitgezonden werd op 30 april 17.30 uur RTL4.