Baan Meubelen

VAN WOONVILLA NAAR DROOMVILLA

VAN WOONVILLA TOT DROOMVILLA I Enkele weken geleden hebben de opnames plaatsgevonden voor het televisieprogramma ‘van Woonvilla tot Droomvilla’. Dit populaire woonprogramma is vanaf 16 april a.s. weer te zien op RTL4. In de eerste uitzending van dit seizoen hebben Ton en Mirande samen met Marit van Bohemen laten zien wat BAAN voor u kan betekenen op het gebied van design, architectuur en interieur. Ook hebben ze laten zien hoe de zitmeubelen in onze eigen fabriek in Waddinxveen worden gemaakt, een unieke ervaring. Wil jij ook een kijkje nemen in onze keuken, maak een afspraak met één van onze interieurexperts in Waddinxveen of klik op onderstaande link om het programma te zien!

Marit van Bohemen met Mirande in onze showroom in Waddinxveen.

De banken worden getest op comfort.

Marit van Bohemen met Ton en de cameraploeg  in onze fabriek.