Baan Meubelen

UITZENDING VAN WOONVILLA NAAR DROOMVILLA

VAN WOONVILLA NAAR DROOMVILLA

VAN WOONVILLA TOT DROOMVILLA I Enkele weken geleden hebben de opnames plaatsgevonden voor het televisieprogramma ‘van Woonvilla tot Droomvilla’. Dit populaire woonprogramma is vanaf 16 april a.s. weer te zien op RTL4. In de eerste uitzending van dit seizoen hebben Ton en Mirande samen met Marit van Bohemen laten zien wat BAAN voor u kan betekenen op het gebied van design, architectuur en interieur. Ook hebben ze laten zien hoe de zitmeubelen in onze eigen fabriek in Waddinxveen worden gemaakt, een unieke ervaring. Wil jij ook een kijkje nemen in onze keuken, maak een afspraak met één van onze interieurexperts in Waddinxveen of klik op onderstaande link om het programma te zien!

Marit van Bohemen met Mirande in onze showroom in Waddinxveen.

De banken worden getest op comfort.

Marit van Bohemen met Ton en de cameraploeg  in onze fabriek.

Meer Nieuws

START FACTORY SALE

WINTER SALE I Het is bijna zover! Zaterdag 2 december begint onze jaarlijkse FACTORY SALE. Ben jij toe aan een nieuwe bank, fauteuil of (bar)stoel. Ontdek NU de luxe interieur wereld van BAAN voor de allerlaagste prijs. Kom je ook langs?

Start sale:
Zaterdag 2 december 10.00 tot 15.00 uur
Zuidkade 110
Waddinxveen

NIEUWE COLLECTIE – najaar 2023

NEW COLLECTION I Onze nieuwe collectie staat te stralen in onze showroom! Eén van de trends is: Black&White. Komt u de najaarscollectie en de nieuwe trends ook bewonderen?

Mail voor een afspraak naar: info@baanmeubelen.nl
Showroom BAAN
Openingstijden: Maandag – Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 13.00 uur
Zuidkade 110
Waddinxveen

HERSTOFFEERACTIE

Uw interieur nieuw leven inblazen, maar uw oude meubelen behouden? Ook dat kan bij ons. Heeft u een bank, (oor)fauteuil, hocker, eet-, bar- of bureaustoel, die een make-over kan gebruiken, laat deze dan NU tegen 50% van de huidige nieuwprijs herstofferen. U hebt keuze uit vele duizenden stoffen van bekende stoffenhuizen als JAB, De Ploeg, Chivasso, Romo, Casamance, Silvera etc. Deze actie is uitsluitend geldig op modellen van BAAN. Wilt u een afspraak maken of een vrijblijvende offerte. Stuur een email met enkele foto’s en afmetingen naar info@baanmeubelen.nl.

Het bijvullen van de rugkussens is gratis. Zijn de zit- en/of rugkussens aan volledige vervanging toe, dan wordt nu een speciale prijs berekend vanaf €100 per kussen. Deze prijs is afhankelijk van de maat van het kussen.