Baan Meubelen

PRESENTATIE WOONMODETRENDS najaar 2023 

PRESENTATIE WOONMODETRENDS najaar 2023 
 

Zolang de buitenwereld door oorlog, inflatie en klimaatdreiging onheilspellend blijft, zoeken we thuis comfort en bouwen we een veilig nest. Volgens een toonaangevend woonmagazine uit zich dat in ronde vormen, aaibare stoffen, zachte tinten en natuurlijke materialen. Daarnaast hebben we, na een periode waarin we veel binnenshuis leefden door de corona, vooral behoefte aan de buitenlucht. We zijn de natuur en aarde meer gaan waarderen en dat gaan we terugzien in ons interieur. Enerzijds door natuurlijke kleuren als zand, bruin, groen en aardetinten die we dit najaar veel gaan zien, anderzijds door een relaxte plek te creëren, het liefst laag bij de grond. Zo hebben wij niet alleen een aantal nieuwe lage ronde fauteuils en heerlijke comfortabele loungebanken ontworpen. Wij laten u ook graag kennismaken met een aantal nieuwe verrassende andere woonmodetrends. De nieuwe collectie wordt op zondag 17 september gepresenteerd op onze showrooms in het ETC Design Center Europe Culemborg.
Vanaf 20 september is onze Autumn collection ook te bewonderen in Waddinxveen. Bent u benieuwd, houdt onze social media in de gaten. 
U bent van harte welkom!

Meer Nieuws

HERSTOFFEERACTIE

Uw interieur nieuw leven inblazen, maar uw oude meubelen behouden? Ook dat kan bij ons. Heeft u een bank, (oor)fauteuil, hocker, eet-, bar- of bureaustoel, die een make-over kan gebruiken, laat deze dan NU tegen 50% van de huidige nieuwprijs herstofferen. U hebt keuze uit vele duizenden stoffen van bekende stoffenhuizen als JAB, De Ploeg, Chivasso, Romo, Casamance, Silvera etc. Deze actie is uitsluitend geldig op modellen van BAAN. Wilt u een afspraak maken of een vrijblijvende offerte. Stuur een email met enkele foto’s en afmetingen naar info@baanmeubelen.nl.

Het bijvullen van de rugkussens is gratis. Zijn de zit- en/of rugkussens aan volledige vervanging toe, dan wordt nu een speciale prijs berekend vanaf €100 per kussen. Deze prijs is afhankelijk van de maat van het kussen.

UITZENDING VAN WOONVILLA NAAR DROOMVILLA

VAN WOONVILLA TOT DROOMVILLA I Afgelopen zondag was de uitzending van ‘woonvilla naar droomvilla’. Wij waren te zien in deze aflevering welke uitgezonden werd op 30 april 17.30 uur RTL4.

Salone del Mobile 2023

Van 18 tot 23 april transformeert Milaan tot dé interieurstad van Europa. De 61e editie van ’s werelds grootste beurs voor interieurontwerp en interieurtrends vindt plaats: Salone del Mobile.

Tijdens deze Design Week duiken wij, Ton en Mirande, de stad in om de nieuwste trends te spotten, inspiratie op te doen en toffe hotspots te bezoeken.

Staat jouw bezoek al gepland of wil je juist digitaal geïnspireerd worden? Houd dan onze social media in de gaten; we nemen je graag (online) mee tijdens onze inspiratietrip!