Baan Meubelen

FINAL WINTERSALE

FINAL SALE

De laatste ronde van de WINTERSALE is gestart. Vele nieuwe items zijn toegevoegd met nog meer korting. De SALE loopt tot en met zaterdag 4 FEBRUARI. Kom NU naar onze showroom en geniet nog enkele dagen van de allerhoogste kwaliteit designmeubelen voor de allerlaagste fabrieksprijzen.  De FACTORYSALE vindt plaats aan de Zuidkade 110 in Waddinxveen. Wij zijn op werkdagen geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag 4 FEBRUARI zijn wij geopend van 10:00 tot 15:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Wil je toch uitgebreid advies, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs. Bel naar 0182-613644 of mail naar info@baanmeubelen.nlEen compleet overzicht van alle SALE modellen, inclusief afbeeldingen en prijzen, vind je op onze website. Let op. De genoemde prijzen zijn ophaalprijzen per stuk.  

Een compleet overzicht van alle SALE modellen vind je hier.

 

Meer Nieuws

 Opening feestdagen

FEESTDAGEN

Gedurende de feestdagen zijn showroom, kantoor en productie gesloten van 24 december tot en met 1 januari 2023.

Wij wensen u vast hele gezellige dagen met elkaar!

Gezocht: Teamleider Productie (38 ¾ uur p/w)

Zie jij het als jouw uitdaging om de effectiviteit en efficiëntie van de fabriek te vergroten? Wil jij jezelf daarnaast ontwikkelen op het gebied van leiderschap? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als teamleider ben je een onmisbare schakel tussen het management en je medewerkers. Je stuurt een team van productiemedewerkers aan, leidt het productie proces in goede banen en waarborgt de kwaliteit. Je bent dan ook medeverantwoordelijk voor het productieresultaat. Je bent veel op de werkvloer tussen je collega’s aanwezig en je zorgt voor een prettig en motiverend werkklimaat

ZOMERSLUITING.

ZOMERSLUITING I In verband met de zomerperiode is de showroom in Waddinxveen alle zaterdagen in juli en augustus gesloten. Daarnaast vindt u ons van 25 juli tot en met 7 augustus niet tussen de meubelen, maar ergens anders in het (buiten)land. Onze productie afdeling is gesloten van 18 juli tot en met 7 augustus. Vanaf maandag 8 augustus zijn wij weer bereikbaar en kunt u onze showroom in Waddinxveen weer bezoeken. Dank voor uw begrip.