Baan Meubelen

Gezocht: Teamleider Productie (38 ¾ uur p/w)

Voor versterking van ons designteam zijn wij op zoek naar een:


 Teamleider Productie (38 ¾ uur p/w)
               

Zie jij het als jouw uitdaging om de effectiviteit en efficiëntie van de fabriek te vergroten? Wil jij jezelf daarnaast ontwikkelen op het gebied van leiderschap? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als teamleider ben je een onmisbare schakel tussen het management en je medewerkers. Je stuurt een team van productiemedewerkers aan, leidt het productie proces in goede banen en waarborgt de kwaliteit. Je bent dan ook medeverantwoordelijk voor het productieresultaat. Je bent veel op de werkvloer tussen je collega’s aanwezig en je zorgt voor een prettig en motiverend werkklimaat.

 

Wat ga je doen?

 • Opstellen van de productieplanning
 • Aansturen, begeleiden en coachen van de medewerkers op de werkvloer
 • Signaleren en oplossen van problemen, zowel zelfstandig als in overleg met het management
 • Coördinatie van de dagelijkse werkzaamheden en bijbehorende administratie
 • Initiëren van verbetering en optimalisatie van het productieproces
 • Inkoop en voorraadbeheer van productie-onderdelen
 • Onderhouden van contacten met toeleveranciers in binnen- en buitenland
 • Organisatie goederenontvangst en -verzending

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie, of bent toe aan een volgende stap in je carrière
 • Je werkt graag resultaatgericht en kunt snel schakelen en beslissingen maken
 • Je hebt een no-nonsense / hands-on mentaliteit
 • Je bent sociaal in de omgang en draagt dit uit naar je team
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en bent in staat te anticiperen op marktontwikkelingen
 • Je hebt affiniteit met de meubelindustrie en kunt technische tekeningen lezen

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een groeiend, financieel gezond, dynamisch, professioneel, innovatief en ondernemend familiebedrijf met een unieke werksfeer, waarbij teamwork en collegialiteit van groot belang zijn. Je team is gezellig, enthousiast, gedreven, vakbekwaam en hartelijk met commitment en passie. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn aangesloten bij de CAO Interieurbouw en meubelindustrie. Je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en ligt tussen de € 3.000 en € 4.000 per maand. Daarnaast heb je een goed geregeld pensioen, 24 vakantiedagen en bovendien nog 12 ATV dagen!

 

Wie ben jij?

Denk je vanuit de klant, kun je goed zelfstandig werken en vind je het leuk om in teamverband te werken. Ben je gedreven, van nature enthousiast, energiek, proactief, een harde werker, flexibel, stressbestendig en beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel? Denk je graag mee in het realiseren van groei en wil je zelf ook elke dag een beetje beter worden? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

 

BAAN is de design zitmeubelfabrikant in Nederland, waarbij maatwerk en een hoog kwaliteitsniveau centraal staan. Heb jij altijd al bij een designmerk als BAAN willen werken? Dan is dit je kans. Stuur of mail je sollicitatiebrief vóór 15 september a.s. naar: BAAN, t.a.v. de heer M. Bollaart, Zuidkade 110, 2741 JG  WADDINXVEEN, marco@baanmeubelen.nl. Voor meer informatie zie www.baanmeubelen.nl of bel +31182613644.


            BAAN  |  Zuidkade 110  |  2741 JG  Waddinxveen |  info@baanmeubelen.nl  | +31182613644

 

 

 

BAAN biedt jou de BAAN van je leven!

Meer Nieuws

Gezocht: Teamleider Productie (38 ¾ uur p/w)

Zie jij het als jouw uitdaging om de effectiviteit en efficiëntie van de fabriek te vergroten? Wil jij jezelf daarnaast ontwikkelen op het gebied van leiderschap? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als teamleider ben je een onmisbare schakel tussen het management en je medewerkers. Je stuurt een team van productiemedewerkers aan, leidt het productie proces in goede banen en waarborgt de kwaliteit. Je bent dan ook medeverantwoordelijk voor het productieresultaat. Je bent veel op de werkvloer tussen je collega’s aanwezig en je zorgt voor een prettig en motiverend werkklimaat

ZOMERSLUITING.

ZOMERSLUITING I In verband met de zomerperiode is de showroom in Waddinxveen alle zaterdagen in juli en augustus gesloten. Daarnaast vindt u ons van 25 juli tot en met 7 augustus niet tussen de meubelen, maar ergens anders in het (buiten)land. Onze productie afdeling is gesloten van 18 juli tot en met 7 augustus. Vanaf maandag 8 augustus zijn wij weer bereikbaar en kunt u onze showroom in Waddinxveen weer bezoeken. Dank voor uw begrip.

SUMMER FACTORY SALE

Onze jaarlijkse SUMMER FACTORY SALE is gestart. Ontdek NU de luxe interieur wereld van BAAN voor de allerlaagste prijs. Profiteer van kortingen die oplopen tot maar liefst 80%. Een compleet overzicht van alle SALE modellen vind je hier.