Baan Meubelen

88 JAAR BAAN EVENT!

88 JAAR BAAN EVENT I Baan bestaat binnenkort 88 jaar. Om deze reden organiseerden wij  dinsdag 24 mei weer een mooi event voor onze dealers, stylisten en interieurarchitecten. Na een korte introductie over Baan en over wat wij o.a. op het gebied van duurzaamheid voor de interieurprofessional kunnen betekenen, presenteerden wij ons nieuwe model, de Festa. Hierna lieten wij onze gasten kennismaken met onze nieuwe samenwerkingspartners. Zo zijn we sinds 1 maart j.l. een samenwerking aangegaan met het Designlinq Platform. Dit platform stelt interieurprofessionals in staat om te beschikken over vele exclusieve A-designmerken, zoals Artifort, Moooi, Kvradrat, Thonet en Vitra. En bij dit Platform mocht BAAN niet ontbreken. Designlinq gaf alle voordelen van dit platform aan voor de interieurprofessional. @DeMunkcarpets, vertelde ons alle ins en outs over hun stijlvolle en moderne karpetten. Umo Art Gallery – Stunning images behind Plexiglass kwam met een speciale ‘kunst’ bus, van waaruit ze een selectie van hun prachtige kunstcollectie op locatie kunnen tonen. Uiteraard mocht een rondleiding door onze fabriek niet ontbreken. Met een lekkere gezellige lunch sloten we deze topdag af. Alle gasten kregen als aandenken een duurzame goodybag mee naar huis. Het BAAN-team wilt de aanwezige samenwerkingspartners en interieurprofessionals hartelijk danken voor hun enthousiaste deelname en gezelligheid!

Meer Nieuws

Start Summer Factory Sale

Onze jaarlijkse SUMMER FACTORY SALE bijna van start! Als gewaardeerde klant van BAAN, willen wij u hiervoor graag uitnodigen. De SALE start zaterdag 10 juni , zet deze datum dus in uw agenda!

HERSTOFFEERACTIE

w interieur nieuw leven inblazen, maar uw oude meubelen behouden? Ook dat kan bij ons. Heeft u een bank, (oor)fauteuil, hocker, eet-, bar- of bureaustoel, die een make-over kan gebruiken, laat deze dan NU tegen 50% van de huidige nieuwprijs herstofferen. U hebt keuze uit vele duizenden stoffen van bekende stoffenhuizen als JAB, De Ploeg, Chivasso, Romo, Casamance, Silvera etc. Deze actie is uitsluitend geldig op modellen van BAAN. Wilt u een afspraak maken of een vrijblijvende offerte. Stuur een email met enkele foto’s en afmetingen naar info@baanmeubelen.nl.

Het bijvullen van de rugkussens is gratis. Zijn de zit- en/of rugkussens aan volledige vervanging toe, dan wordt nu een speciale prijs berekend van €100 per kussen.

UITZENDING VAN WOONVILLA NAAR DROOMVILLA

VAN WOONVILLA TOT DROOMVILLA I Afgelopen zondag was de uitzending van ‘woonvilla naar droomvilla’. Wij waren te zien in deze aflevering welke uitgezonden werd op 30 april 17.30 uur RTL4.