Baan Meubelen

88 JAAR BAAN EVENT!

88 JAAR BAAN EVENT I Baan bestaat binnenkort 88 jaar. Om deze reden organiseerden wij  dinsdag 24 mei weer een mooi event voor onze dealers, stylisten en interieurarchitecten. Na een korte introductie over Baan en over wat wij o.a. op het gebied van duurzaamheid voor de interieurprofessional kunnen betekenen, presenteerden wij ons nieuwe model, de Festa. Hierna lieten wij onze gasten kennismaken met onze nieuwe samenwerkingspartners. Zo zijn we sinds 1 maart j.l. een samenwerking aangegaan met het Designlinq Platform. Dit platform stelt interieurprofessionals in staat om te beschikken over vele exclusieve A-designmerken, zoals Artifort, Moooi, Kvradrat, Thonet en Vitra. En bij dit Platform mocht BAAN niet ontbreken. Designlinq gaf alle voordelen van dit platform aan voor de interieurprofessional. @DeMunkcarpets, vertelde ons alle ins en outs over hun stijlvolle en moderne karpetten. Umo Art Gallery – Stunning images behind Plexiglass kwam met een speciale ‘kunst’ bus, van waaruit ze een selectie van hun prachtige kunstcollectie op locatie kunnen tonen. Uiteraard mocht een rondleiding door onze fabriek niet ontbreken. Met een lekkere gezellige lunch sloten we deze topdag af. Alle gasten kregen als aandenken een duurzame goodybag mee naar huis. Het BAAN-team wilt de aanwezige samenwerkingspartners en interieurprofessionals hartelijk danken voor hun enthousiaste deelname en gezelligheid!

Meer Nieuws

ETC consumenten inspiratie dag

Het ETC Design Center Europe in Culemborg geeft op zondag 18 september consumenten de kans om zelfstandig een B2B centrum te bezoeken en volop inspiratie op te doen op het gebied van interieur en exterieur.

ZOMERSLUITING.

ZOMERSLUITING I In verband met de zomerperiode is de showroom in Waddinxveen alle zaterdagen in juli en augustus gesloten. Daarnaast vindt u ons van 25 juli tot en met 7 augustus niet tussen de meubelen, maar ergens anders in het (buiten)land. Onze productie afdeling is gesloten van 18 juli tot en met 7 augustus. Vanaf maandag 8 augustus zijn wij weer bereikbaar en kunt u onze showroom in Waddinxveen weer bezoeken. Dank voor uw begrip.

SUMMER FACTORY SALE

Onze jaarlijkse SUMMER FACTORY SALE is gestart. Ontdek NU de luxe interieur wereld van BAAN voor de allerlaagste prijs. Profiteer van kortingen die oplopen tot maar liefst 80%. Een compleet overzicht van alle SALE modellen vind je hier.