Baan Meubelen

88 JAAR BAAN EVENT!

88 JAAR BAAN EVENT I Baan bestaat binnenkort 88 jaar. Om deze reden organiseerden wij  dinsdag 24 mei weer een mooi event voor onze dealers, stylisten en interieurarchitecten. Na een korte introductie over Baan en over wat wij o.a. op het gebied van duurzaamheid voor de interieurprofessional kunnen betekenen, presenteerden wij ons nieuwe model, de Festa. Hierna lieten wij onze gasten kennismaken met onze nieuwe samenwerkingspartners. Zo zijn we sinds 1 maart j.l. een samenwerking aangegaan met het Designlinq Platform. Dit platform stelt interieurprofessionals in staat om te beschikken over vele exclusieve A-designmerken, zoals Artifort, Moooi, Kvradrat, Thonet en Vitra. En bij dit Platform mocht BAAN niet ontbreken. Designlinq gaf alle voordelen van dit platform aan voor de interieurprofessional. @DeMunkcarpets, vertelde ons alle ins en outs over hun stijlvolle en moderne karpetten. Umo Art Gallery – Stunning images behind Plexiglass kwam met een speciale ‘kunst’ bus, van waaruit ze een selectie van hun prachtige kunstcollectie op locatie kunnen tonen. Uiteraard mocht een rondleiding door onze fabriek niet ontbreken. Met een lekkere gezellige lunch sloten we deze topdag af. Alle gasten kregen als aandenken een duurzame goodybag mee naar huis. Het BAAN-team wilt de aanwezige samenwerkingspartners en interieurprofessionals hartelijk danken voor hun enthousiaste deelname en gezelligheid!

Meer Nieuws

 Opening feestdagen

FEESTDAGEN

Gedurende de feestdagen zijn showroom, kantoor en productie gesloten van 24 december tot en met 1 januari 2023.

Wij wensen u vast hele gezellige dagen met elkaar!

Gezocht: Teamleider Productie (38 ¾ uur p/w)

Zie jij het als jouw uitdaging om de effectiviteit en efficiëntie van de fabriek te vergroten? Wil jij jezelf daarnaast ontwikkelen op het gebied van leiderschap? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als teamleider ben je een onmisbare schakel tussen het management en je medewerkers. Je stuurt een team van productiemedewerkers aan, leidt het productie proces in goede banen en waarborgt de kwaliteit. Je bent dan ook medeverantwoordelijk voor het productieresultaat. Je bent veel op de werkvloer tussen je collega’s aanwezig en je zorgt voor een prettig en motiverend werkklimaat

ZOMERSLUITING.

ZOMERSLUITING I In verband met de zomerperiode is de showroom in Waddinxveen alle zaterdagen in juli en augustus gesloten. Daarnaast vindt u ons van 25 juli tot en met 7 augustus niet tussen de meubelen, maar ergens anders in het (buiten)land. Onze productie afdeling is gesloten van 18 juli tot en met 7 augustus. Vanaf maandag 8 augustus zijn wij weer bereikbaar en kunt u onze showroom in Waddinxveen weer bezoeken. Dank voor uw begrip.