Baan Meubelen

Uw tafel stylen voor de feestdagen

BAAN is de zitmeubelfabrikant in Nederland, waarbij maatwerk en een hoog kwaliteitsniveau centraal staan. Heb jij altijd al bij BAAN willen werken? Dan is dit je kans. Voor versterking van ons team zijn wij namelijk op zoek naar onderstaande medewerker:

 Verkoop- interieuradviseur
16-20 uur p/w
               

 

DE FUNCTIE

Als verkoop- interieuradviseur:

 • Ben je eerste aanspreekpunt voor klanten en relaties op de showroom.
 • Zet je klanten op de eerste plaats, je geeft ze een warm welkom en een onvergetelijke ervaring.
 • Ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van zitmeubelen en andere producten.
 • Heb je ervaring als verkoopmedewerker, bij voorkeur in de interieur- en/of meubelbranche.
 • Ben je handig met de PC en internet.
 • Ben je in staat om offertes en orders in te voeren en uit te werken. Je hebt dan ook kennis van ERP systemen.
 • Heb je ervaring met Office 365 en tekenprogramma’s als SketchUp of VectorWorks.
 • Ben je verantwoordelijk voor het prijzen van de producten op de showroom.
 • Beheer je de stoffen/staalboeken op de showroom.
 • Beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling).
 • Ben je bereid om zaterdags te werken van 9 tot 13 uur.
 • Ben je flexibel inzetbaar.
 • Heb je minimaal een MBO werk- en denkniveau.

 

HET AANBOD
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan bij een financieel gezond, dynamisch en professioneel bedrijf, met een unieke werksfeer, waarbij teamwork en collegialiteit van groot belang zijn. Je salaris is conform de CAO voor de meubelindustrie.

HET PROFIEL

Ben je klantgericht en vind je het leuk om in teamverband te werken. Ben je accuraat, nauwkeurig en kan je zelfstandig werken? Ben je proactief, een harde werker, flexibel en beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Stuur of mail je sollicitatiebrief vóór 1 april a.s. naar: BAAN, t.a.v. de heer M. Bollaart, Zuidkade 110, 2741 JG  WADDINXVEEN, marco@baanmeubelen.nl. Voor meer informatie zie www.baanmeubelen.nl of bel +31182613644.

            BAAN  |  Zuidkade 110  |  2741 JG  Waddinxveen |  info@baanmeubelen.nl  | +31182613644

 

 

BAAN biedt jou de BAAN van je leven.

Meer Nieuws

Uw tafel stylen voor de feestdagen

De feestdagen komen eraan en wat ons betreft is December de gezelligste -en meest stijlvolle- tijd van het jaar! Velen gaan aan de gang met de kerstboom optuigen, het huis met lichtjes versieren en de kerst accessoires neer zetten. 

Eén van onze favoriete dingen om te stijlen is de dinertafel,  omdat je hier vele uren doorbrengt met je geliefden. En hoewel wij allemaal minder bezoek mogen ontvangen dit jaar, betekent dit niet dat de sfeer aan de dinertafel eronder hoeft te lijden! Wellicht dat het juist extra belangrijk is om er iets gezelligs en leuks van te maken dit jaar. Wij geven u hierom graag wat inspiratie over de diverse tafelschikkingen voor kerst

Herstoffeeractie

Uw interieur nieuw leven inblazen, maar uw oude meubelen behouden? Ook dat kan bij ons. Heeft u een bank, (oor)fauteuil, hocker, eet-, bar- of bureaustoel, die een make-over kan gebruiken, laat deze dan NU tegen 50% van de huidige nieuwprijs herstofferen. U hebt keuze uit vele duizenden stoffen van bekende stoffenhuizen als JAB, De Ploeg, Chivasso, Romo, Casamance, Silvera etc. Wij sturen u graag enkele knipstalen toe. Deze actie is geldig op alle meubelen van BAAN. Ook modellen van andere fabrikanten kunt u nu laten herstofferen met extra hoge korting. Wilt u een vrijblijvende offerte? Stuur een email met enkele foto’s en afmetingen naar info@baanmeubelen.nl.

Het bijvullen van de rugkussens is gratis. Zijn de zit- en/of rugkussens aan volledige vervanging toe, dan wordt nu een speciale prijs berekend van €100 per kussen.