Baan Meubelen

Corona / Factory sale

Onze winter factory sale is in volle gang! Profiteer dit jaar nog van de hoogste korting in combinatie met de hoogste kwaliteit zitmeubelen. In verband met de nieuwe Corona maatregelen is echter onze showroom in Waddinxveen gesloten voor consumenten. Dus shop NU online én geniet toch van de allerlaagste prijzen.

Een compleet overzicht van de SALE vindt u op https://baanmeubelen.nl/product-category/sale/ . Hier vindt u van alle SALE-modellen een afbeelding, inclusief afmetingen en prijzen. Daarnaast helpen wij u graag verder via beeldbellen. Uiteraard kunt u het voortreffelijke zitcomfort nog uittesten bij het ophalen van de meubelen in ons magazijn. Dus hebt u interesse in één of meerdere modellen, stuur een mail naar info@baanmeubelen.nl en vermeld daarbij uw mobiele nummer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Let op! Voor bedrijven is onze showroom in Waddinxveen nog wel gewoon geopend.

Houd facebook, LinkedIn en Instagram goed in de gaten voor de laatste informatie omtrent de SALE en de Corona maatregelen!!
 
 

 

Meer Nieuws

Uw tafel stylen voor de feestdagen

De feestdagen komen eraan en wat ons betreft is December de gezelligste -en meest stijlvolle- tijd van het jaar! Velen gaan aan de gang met de kerstboom optuigen, het huis met lichtjes versieren en de kerst accessoires neer zetten. 

Eén van onze favoriete dingen om te stijlen is de dinertafel,  omdat je hier vele uren doorbrengt met je geliefden. En hoewel wij allemaal minder bezoek mogen ontvangen dit jaar, betekent dit niet dat de sfeer aan de dinertafel eronder hoeft te lijden! Wellicht dat het juist extra belangrijk is om er iets gezelligs en leuks van te maken dit jaar. Wij geven u hierom graag wat inspiratie over de diverse tafelschikkingen voor kerst

Herstoffeeractie

Uw interieur nieuw leven inblazen, maar uw oude meubelen behouden? Ook dat kan bij ons. Heeft u een bank, (oor)fauteuil, hocker, eet-, bar- of bureaustoel, die een make-over kan gebruiken, laat deze dan NU tegen 50% van de huidige nieuwprijs herstofferen. U hebt keuze uit vele duizenden stoffen van bekende stoffenhuizen als JAB, De Ploeg, Chivasso, Romo, Casamance, Silvera etc. Wij sturen u graag enkele knipstalen toe. Deze actie is geldig op alle meubelen van BAAN. Ook modellen van andere fabrikanten kunt u nu laten herstofferen met extra hoge korting. Wilt u een vrijblijvende offerte? Stuur een email met enkele foto’s en afmetingen naar info@baanmeubelen.nl.

Het bijvullen van de rugkussens is gratis. Zijn de zit- en/of rugkussens aan volledige vervanging toe, dan wordt nu een speciale prijs berekend van €100 per kussen.